Page 1 of 6 123456 LastLast
Results 1 to 10 of 54

Thread: Sayhey not working properly on iPhone?

  1. #1
    Regular Andy's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    2,561

    Default Sayhey not working properly on iPhone?

    It's fine on iPads but the format not working on iPhone. There's no skin and won't let you go through pages of threads.

    anyone else having same problem?

  2. #2
    Administrator DMK's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    United Kingdom
    Posts
    28,105

    Default

    Hmm works fine for me.

  3. #3
    Regular Andy's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    2,561

    Default

    Mine has the Vbulletin logo at the top instead of Sayhey. It's a basic format. Strange . Anyone got any ideas?

  4. #4
    Regular Kane's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Chesterfield, UK
    Posts
    22,685

    Default

    My iPhone is the same, just a basic page and no option of viewing more than the first page in any thread. Which is strange as it works fine on iPad and both running iOS7.

    Really slow on laptop and if I try logging in i can't as another pop up in Spanish covers the login box with no option to close it.

  5. #5
    Regular Andy's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    2,561

    Default

    Quote Originally Posted by Kane View Post
    My iPhone is the same, just a basic page and no option of viewing more than the first page in any thread. Which is strange as it works fine on iPad and both running iOS7.

    .
    Exactly the same for me.

  6. #6
    THE VOICE
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Paris, France.
    Posts
    839

    Default

    Same here. Awful !

  7. #7
    Regular
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    London, UK
    Posts
    2,083

    Default

    Same on my blackberry.. aggghhhhhh

  8. #8
    Regular
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    London, UK
    Posts
    2,083

    Default

    I've also noticed you can no longer do a quick reply?

  9. #9
    Regular limbo's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Croatia
    Posts
    7,894

    Default

    Same here on my Nokia, have to change my user agent setting to desktop to use all forum options.


  10. #10
    Oldie but goodie mullo 2.0's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dublin, Ireland
    Posts
    5,607

    Default

    Doesn't work for me on iPhone
    http://www.kyliekwong.org/img/img_signature_ky.gif

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •