Page 6 of 6 FirstFirst 123456
Results 51 to 56 of 56

Thread: What happened?

  1. #51
    will you take me poolside EternalSunshine's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Frankfurt/Germany
    Posts
    7,073

    Default

    I didn't work for me until I tried accessing a subpage (e.g. direct link to a thread)... then it suddenly started working again. Seems to be a glitch....

  2. #52
    #1 pixelgrabber Pixelpeter's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    the Netherlands
    Posts
    26,870

    Default

    ... good to hear I wasn't the only one having problems with the board lately ...


    have a look at my KMO2014/KMOz2015 tour pictures: http://www.sayhey.co.uk/forum/showth...r-photo-thread

  3. #53
    Regular
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1,430

    Default

    Virgin Media "web safe" is blocking this site. Have to keep turning it off and on again.

  4. #54
    Regular Kivy's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Budapest, Hungary
    Posts
    3,706

    Default

    Quote Originally Posted by Pixelpeter View Post
    ... good to hear I wasn't the only one having problems with the board lately ...
    No not only you. I couldn't log in yesterday This page is our life support lol

  5. #55
    #1 pixelgrabber Pixelpeter's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    the Netherlands
    Posts
    26,870

    Default

    Quote Originally Posted by Kivy View Post
    No not only you. I couldn't log in yesterday This page is our life support lol
    ... board is acting up again for me ...


    have a look at my KMO2014/KMOz2015 tour pictures: http://www.sayhey.co.uk/forum/showth...r-photo-thread

  6. #56
    so damn bionic bionic's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    131

    Default

    Board is being blocked for me

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •