Results 1 to 10 of 10

Thread: What's wrong with the Forum?

  1. #1

    Default What's wrong with the Forum?

    I can't even reply to limbo's thread about it here. Feel free to merge but please fix it. Only the first page of threads show up. I'm using iphone6s.

  2. #2
    Regular Mattstar's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Melbourne
    Posts
    7,934

    Default

    Yeah I'm having issues too. I keep getting a pop up via my anti mal-ware program that says "Malicious Website Blocked". It does it every time i go to a new page.

  3. #3

    Default

    PHP Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in ..../vb/vb.php on line 114

    PHP Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at ..../includes/class_core.php:5802) in ..../includes/facebook/facebook.php on line 49

    PHP Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at ..../includes/class_core.php:5802) in ..../includes/facebook/facebook.php on line 49







    ^Error at top of every page

  4. #4

    Default

    I see those errors at the top of every page too

  5. #5
    The Pleasure Dome SammySeal's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    United Kingdom
    Posts
    2,375

    Default

    A post was written on the SayHey Facebook page yesterday stating that it was a database problem.
    Enjoying the good life

    And tolerating SayHey......

  6. #6

    Default

    Quote Originally Posted by SammySeal View Post
    A post was written on the SayHey Facebook page yesterday stating that it was a database problem.
    No shit!


    LOL


    I never frequent Fuckbook, let alone SH's page.


    Thanks for update SS

  7. #7
    #1 pixelgrabber Pixelpeter's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    the Netherlands
    Posts
    26,869

    Default

    ... wasn't able to log onto SH for the last 3 days ... anybody else experienced the same? ... and NO, I don't do FB ...


    have a look at my KMO2014/KMOz2015 tour pictures: http://www.sayhey.co.uk/forum/showth...r-photo-thread

  8. #8
    Administrator DMK's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    United Kingdom
    Posts
    28,129

    Default

    Quote Originally Posted by Pixelpeter View Post
    ... wasn't able to log onto SH for the last 3 days ... anybody else experienced the same? ... and NO, I don't do FB ...
    Just a glitch

  9. #9
    #1 pixelgrabber Pixelpeter's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    the Netherlands
    Posts
    26,869

    Default

    ... must be another glitch right now as I cannot get the forum to load on my PC (tried 2 different browsers) ... for some reason it does work on my mobile ... but I'm not a fan of that ...

  10. #10
    #1 pixelgrabber Pixelpeter's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    the Netherlands
    Posts
    26,869

    Default

    ... and today working of the forum is back to normal ...


    have a look at my KMO2014/KMOz2015 tour pictures: http://www.sayhey.co.uk/forum/showth...r-photo-thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •